Köpvillkor

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt ca en vecka från det att din beställning görs. Skulle någon produkt tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre, då får du ett meddelande om detta.

Frakt
Vi skickar varorna med Posten. Fraktavgift inom Sverige är fast pris 79 kr. 

Du kan också välja att kostnadsfritt hämta upp varorna i vår fysiska butik i Landskrona. Det är då viktigt att du väntar in ett mail som säger att ordern är klar för upphämtning.

Betalningssätt
Vi använder oss av Klarna Checkout. 

Försenad betalning
Vid sen betalning påförs dröjsmålsavgifter och dröjsmålsränta enligt lag.

Ångerrätt
Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska de vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Kontakta oss innan du returnerar dina varor. Därefter returnerar du varorna tillsammans med följesedeln eller en kopia av den. Du får själv stå för returfrakten. På följesedeln anger du returorsak ”Ångerrätt”. Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav. 

Reklamationer
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med följesedeln eller en kopia av den! På följesedeln anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med oss för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

Tvist
Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol. 

Peronuppgiftspolicy
Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter här